Enkla spiken mönster för nybörjare

polka_dot_nail_art_designs

Du behöver inte vara en fantastisk konstnär för att kunna skapa spiken mönster på egen hand ! Det är en av de hetaste trenderna i dag, eftersom många kvinnor strosa längs gatorna med sina söta mönster. Det är nu en trend som har spridit sig som en löpeld över hela världen ! Du behöver inte spendera en massa pengar på att gå till en nagelsalong och ha en professionell göra en viss design för dig, som med en liten ansträngning, kan du göra det på egen hand ! Om du inte är egentligen alltför säker på vilken typ av mönster som du skulle göra på dig själv och du är ny på detta, här är några grymma och enkel nageldesign som du kan prova:

Slumpmässiga linjer

Åh, är inte linjer det lättaste att dra ? Deras abstrakta karaktär gör dem till de enklaste och mest enkla nageldesign som du kan göra på egen hand, vilket gör den perfekt för nybörjare. Om du inte har provat det här förut, så ska du definitivt överväga att fokusera först på att skapa slumpmässiga nageldesign linjer. För att göra detta, applicera ett lager polish på dina naglar. Innan du gör gör, se till att du har alla de rätta verktygen som kan hjälpa dig med design, såsom nail art penslar, dotters, svamp och nagellack förstås! Nu, när du har tillämpat ett lager nagellack, är det dags att göra linjerna. Välj en annan färg som matchar basfärgen och tillämpa en enkel rad över den. Du måste se till att den är tunn och använder bara lite polish, eftersom du inte vill att sluta med globs på nageln. Dina linjer bör alltid vara tunn. Det är möjligt att du inte kan få det rätt första gången, men det är OK. Så länge du håller på att försöka, du får kläm på det och kommer att få det lätt med lite övning.

Blomdesign

En av de mest populära spiken mönster idag är blommor. Detta är faktiskt en bra utgångspunkt om du ska göra det designa själv. Hur man gör detta ? Först av allt måste du välja dina färger, basen och färgen på blommorna. Placera polish på nageln och när du har gjort detta, är det dags att skapa blommorna genom att göra flera klickarna runt det första som du har gjort. Där du går, har du gjort en blomma redan ! Du kan också använda en tunn konst pensel eller en dotter för att skapa mitten av blomman.

Dessa är de två enklaste mönster som du kan göra själv. Förvänta dig inte ett mästerverk med en gång, eftersom det är möjligt att du kan röra upp de första gångerna. Oroa dig inte, bara fortsätta att öva och du kommer att få det rätt på nolltid. Nästa sak du vet, du kommer att skapa komplexa mönster som de som du aldrig kunnat ana.

Författaren är expert på nageldesign. Hon har också en bakgrund i skrift där hon skriver artiklar om naglar och nageldesign för att ge information till många människor över hela Internet.