Köp en balklänning som passar din kropp stil!

Vad exakt är Prom? Definitionen kan variera beroende på vem du pratar med. Det finns ingen officiell historia Prom, men det finns många berättelser, föreställningar och traditioner som omger den praxis som kan delas.

För vissa prom är en kväll som tjejerna förbereda hela sitt high school år, väntar på ett speciellt ögonblick när de kan handla för balklänningar och visa upp sina vackra kläder på dansen som hedrar deras high school karriär.

Prom är en formell dans som kan hållas var som helst från en skola gym till ett fint hotell. Vanligtvis en DJ anställs, samt juniorer och seniorer är välkomna att tillbringa natten dansa och fira (även om många tror att prom night bör officiellt reserverade för seniorer).

Några flickor har beskrivit sina prom night som sin chans att bli Askungen. Detta beror delvis på den tunga vikt som läggs vid att bära eleganta klänningar och finare hår.

Vissa kommer att hävda att balen är en hyllning av året och för tillfället markerar en ung vuxen förvandling från gymnasiet till ett liv i vuxen ålder.

Oavsett om balen är en kväll att minnas eller bara en dans, det gör det kräver lite förberedelser. En sak som är säker, att välja en bal klänning kräver lite eftertanke och planering.

Köpa Prom Klänningar online

Att köpa balklänningar på nätet är en av de enklaste och minst tidskrävande sätt att handla. Det är också mycket roligt, eftersom du får kolla in hundratals fler sorter än du skulle om du var shopping i en traditionell butik.

Online shopping erbjuder också ett bredare utbud av val i ett och samma ställe. Du kan köpa billiga balklänningar, en designer balklänning, en rabatt balklänning, plus size balklänning och formella balklänningar enkelt bara genom att klicka på en knapp.

Du kan även handla om en designer balklänning eller en rabatt balklänning på samma ställe! Du kan oftast även hitta speciella tillfällen klänningar (så att du inte behöver handla en examen klänning vid ett senare tillfälle) på samma gång du är shopping för bal klänningar på nätet, eftersom de är ofta säljs tillsammans.

Vare sig du letar efter billiga balklänningar eller designer sådana, finns det flera saker som du bör tänka på att se till att du väljer den perfekta klänningen.

BRÖDSTIL

Kropps är en viktig faktor när du handlar för en online balklänning. Faktum är att vissa skulle säga att detta är det viktigaste när du handlar. Du vill absolut välja en klänning som passar din kroppstyp. Plocka inte en klänning bara för att det ser bra ut på modellen visa den på nätet. Varför? Du har förmodligen en annan kroppsbyggnad än hon gör. Du bör välja en klänning som kommer att spela upp dina bästa egenskaper.

Tänk på din kropp. Det är kurvig? En timglasform ofta (som kännetecknas av en stor byst, mindre avfall och kurviga höfter) är en vanlig kroppstyp. Kanske är det pojkaktiga (rakare midja, smala höfter och mindre byst). Är du runda överallt? Kanske du är päronformad(större på undersidan än på ovansidan). Ta en minut att kolla in din kropp och besluta om formen. Sedan kan du välja en klänning som kommer att smickra den. En lång klänning kommer att vara mest lämplig för dig i det här fallet.

Här är några prom klänning val för olika kroppstyper :

Hourglass – Hourglass siffror är lyckliga, de brukar se bra ut i nästan vad som helst. Tänk axelbandslös eller grimma topp klänningar, de med skärp och fastsatt midjor.

Straight – Om du har en pojkaktig figur, men du vill prova att undvika kropps kramar klänningar som kan betona din squarer siffra. Försök med en A – linje klänning som lätt monteras som hjälper lägga till volym och kurvor. Öppna axlar är ett bra alternativ. Tänk dig en klänning med utsvängd kjol. Korta balklänningar kommer att vara den perfekta val.

Rundad – För rundare tänkte kvinnor finns det många smickrande klänningar. Tänk de med en droppe midja och låg urringning. En låg urringning hjälper till att förbättra bysten och drop midjan förlänger din torso. Ett imperium skuren klänning är också smickrande eftersom det förlänger kroppen och siffran totalt. Du kan försöka att para detta med en något utsvängd kjol.

Pear Shaped – A – line klänningar som är rakt snitt och Empire midjor är bra val för kroppsform, eftersom de förlänger benen och bålen, vilket ger intryck av balans och längd.

dimensionering

Hur vet du vilken storlek att köpa? Storlek är faktiskt ett stort problem för många kvinnor. Ju närmare din faktiska storlek du får mindre troligt att du kommer att behöva ändringar. Som sagt kom ihåg att tillverkarna storlek varierar. Du kan vara en storlek 10 normalt, men det kan vara en 8 i vissa klänningar och 12 i andra. Så hur vet du vilken som ska köpa? Lyckligtvis nästan alla klänningar som anges på nätet kommer att ha en tillverkare storlekstabell händig! Du kan räkna ut din storlek genom att ta din byst, midja och höft mätningar. Då stämmer dina mått med dem i diagrammet och du har din storlek!

Vad händer om den storlek du är stämmer inte med tillverkare diagrammet? Låt säga att din byst är en 38 som är en storlek 10 men midjan är lika med en storlek 6. Vilka köper du? Alltid gå med mätningen som är störst. Det är lätt att ta bort tyget när du ändrar en klänning, men inte så lätt att lägga på om du köper en storlek som är för liten.